Grundvandsovervågning 2002

Lisbeth Flindt Jørgensen (Redaktør), Per Nyegaard, Carsten Langtofte Larsen, René Juhler, Walter Brüsch, Per Rasmussen, Anker Lajer Højberg

Publikation: Bog/rapportBogForskning

Abstrakt

Nærværende rapport præsenterer resultater og konklusioner om grundvandets tilstand og udvikling, baseret på data indsamlet af amterne og amternes årlige rapporter, der udføres som endel af den nationale grundvandsovervågning. Endvidere bygger nærværende rapport på resultaterne af vandværkernes boringskontrol, der indsamles af kommunerne og videreformidles til
amterne, hvor de indgår i amternes rapportering og dataindberetning til fagdatacentret for grundvand ved Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelse (GEUS).

Omfanget af analyseprogrammet og rapporteringerne er fastlagt i rapporten ‘Programbeskrivelse for det nationale program for overvågningen af vandmiljøet 1998 – 2003, NOVA 2003 (Miljøstyrelsen 2000b).

Rapporten er en faglig rapport og målgrupperne er Regeringen, Folketinget og offentligheden samt DMU, der har ansvaret for den samlede rapportering af NOVA 2003.
OriginalsprogDansk
ForlagDe Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland
Antal sider122
ISBN (Trykt)87-7871-105-3
StatusUdgivet - 2002

Programområde

  • Programområde 2: Vandressourcer

Citationsformater