Den Nationale Grundvandskortlægning (1999-2015). Sikring af grundvandskortlægningens data - Arvesølvsprojektet [Special Publication]

Susie Mielby, Linea Løfqvist, Brian L. Sørensen, Margrethe Kristensen, Ingelise Møller, Frants von Platen-Hallermund, Claus Ditlefsen, Christian Brogaard Pedersen, Thomas Vangkilde-Pedersen

Publikation: Bog/rapportRapport (offentligt tilgængelig)

Abstrakt

Arvesølvsprojektet omhandler sikring af data fra grundvandskortlægningen, som ikke tidligere er blevet digitaliseret og indlæst i databaser forbindelse med kortlægningen.

Udgangspunktet for Sikring af Grundvandskortlægningens data og GIS - Arvesølvsprojektet er beskrevet i notaterne Vejledning til opsamling af kortlægningens data (Projektsekretariatet, 2011) og Sikring af grundvandskortlægningens data og GIS (Projektsekretariatet/GEUS, 2012).

Denne rapport beskriver det arbejde GEUS har udført for Naturstyrelsen (NST, nu Miljøstyrelsen) i Arvesølvsprojektet, de bagvedliggende overvejelser og hovedresultaterne af datasikringen, nemlig data som fremover er tilgængelige til brug for forvaltning og administration af drikkevandsressourcen.
OriginalsprogDansk
ForlagDe Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland
Antal sider63
ISBN (Elektronisk)978-87-7871-468-8
ISBN (Trykt)978-87-7871-467-1
StatusUdgivet - maj 2017

Programområde

  • Programområde 2: Vandressourcer

Citationsformater